Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Ung ryttarinna

Våra sponsorsamarbeten

Vi vill bidra till att vårt område blir attraktivt att bo och leva i. Det gör vi, bland annat, genom att låta en del av vår vinst gå till insatser för bygden och genom ett stort antal sponsoravtal med föreningslivet i regionen.

Här visar vi några exempel på hur vi stödjer bygdens utveckling.

Att skapa stora och små arrangemang för våra kunder och andra boende i vårt verksamhetsområde ser vi som ett sätt att ge tillbaka.

Här kan du se bilder från de aktiviteter vi hade under vårt 160-årsjubileum.

Blomstermåla Folkets Hus

Ny teknik ger nya möjligheter

Blomstermåla Folkets Hus har sedan en tid tillbaka nya, bekväma biostolar. De har även bytt ut de gamla filmprojektorerna mot digital teknik. Ålems Sparbank har stöttat båda projekten.

Minnesvärd kväll med Brutus Östling

Stranda Naturskyddsförening ordnade en kväll med bildvisning och föreläsning av Brutus Östling, en av Sveriges främsta naturfotografer.

Ålems OK

Ålems OK breddar spåret

Ålems Orienteringsklubb får medel från Ålems Sparbank för att bland annat kunna bredda spåret i ”Sparbanksslingan” och möjliggöra fristilsåkning.

"Lillelörda´i Pata"

I juli varje år anordnar Ålems Hembygdsförening "Lillelörda" i Hullgrensgårdens trädgård tillsammans med Pataholms Folkdansgille.
Ålems Sparbank sponsrar med musikunderhållningen.

Se oss spela fotboll

Se när vi förbereder oss för hockeymatch

StrandBanken 2014

StrandBanken 2015

Stäng

Se filmen från StrandBanken 2015

StrandBanken 2015

Stäng

Ung Företagsamhet

Vi stödjer Ung Företagsamhet

Läs mer

Stäng Skriv ut