Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Joakim Adolfsson

Företag

Företagssidan i Ålems Sparbank har inte alltid varit så stor. Det fanns till och med en tid då sparbanken inte fick låna ut till företag på samma sätt som andra banker. I dag är situationen en annan. Företagssidan står för drygt 20 % av verksamheten, om man tar hänsyn till bankens stora stock av förmedlade bolån. Sett till den egna balansräkningen svarar företagsverksamheten för ungefär 40 %.


Ålems Sparbank kan erbjuda dig och ditt företag en mängd olika lösningar och tjänster som vi skräddarsyr efter ditt behov. I företagets startskede är det förmodligen Låna som är viktigast. I takt med att företaget får livskraft och genererar överskott blir Sparaområdet mer intressant. Det finns dock delar av Spara som alltid är viktiga - Pension och Försäkringar. Som företagare är det väsentligt att du inte glömmer bort dig själv. Du har inte samma skydd som en anställd.

Samsung-företag

Nu kan du använda Samsung Pay

Nu kan du betala med Samsung Pay i butik! Du behöver en Samsungtelefon och ett bankkort Business.

Stäng Skriv ut