Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Joakim Adolfsson

Företag

Företagssidan i Ålems Sparbank har inte alltid varit så stor. Det fanns till och med en tid då sparbanken inte fick låna ut till företag på samma sätt som andra banker. I dag är situationen en annan. Företagssidan står för drygt 20 % av verksamheten, om man tar hänsyn till bankens stora stock av förmedlade bolån. Sett till den egna balansräkningen svarar företagsverksamheten för ungefär 40 %.


Ålems Sparbank kan erbjuda dig och ditt företag en mängd olika lösningar och tjänster som vi skräddarsyr efter ditt behov. I företagets startskede är det förmodligen Låna som är viktigast. I takt med att företaget får livskraft och genererar överskott blir Sparaområdet mer intressant. Det finns dock delar av Spara som alltid är viktiga - Pension och Försäkringar. Som företagare är det väsentligt att du inte glömmer bort dig själv. Du har inte samma skydd som en anställd.

Swish

Swish för företag, föreningar och organisationer!

Du kan ansluta Swish för företag, föreningar och organisationer. Med Swish tar du enkelt och säkert betalt med mobilen - ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar.

Läs mer

Skåpbil

 

Har du sett vår Företagsförsäkring?

Företagsförsäkringen täcker egendom, avbrott i verksamheten samt rättsskydd och ersättning vid överfall. Men den hjälper också till när något oförutsett plötsligt händer.
Läs mer om vår Företagsförsäkring

Stäng Skriv ut