Hoppa till textinnehållet

Studenterbjudande

Grunden till en sund och hållbar vardag är att ha kontroll över sin ekonomi, och med rätt verktyg är det inte särskilt svårt. Du som studerar på högskola eller universitet och har CSN-insättning i vår bank får med vårt Studenterbjudande tillgång till våra mest populära verktyg och tjänster.

Allt det här får du som är student för 0 kr per månad*

*Ordinarie årsavgifter: Internetbanken med betaltjänst 150 kr, Bankkort 250 kr, Alems Sparbanks Betal- och kreditkort MasterCard 235 kr. ID-skydd 150 kr. Avgifter och kostnader kan tillkomma vid användning av tjänsterna.

 1. Tillgång till flera förmåner

  Förutom tjänsterna som ingår i Studenterbjudandet får du även tillgång till flera förmåner. Bland annat får du som student tre månaders fri hemförsäkring när du tecknar dig för minst ett årsavtal.

  Förmåner
   

 2. Våra digitala tjänster

  Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi. Det går snabbare och blir billigare att bland annat skicka pengar, betala räkningar och se över placeringar.

  Våra digitala tjänster
   

 3. ID-skydd

  Tjänsten ID-skydd ingår för dig som har Studenterbjudandet. ID-skydd hjälper dig att förebygga, upptäcka och begränsa konsekvenserna om du blir utsatt för identitetsbedrägeri.

  ID-skydd
   

Här kan du bli Nyckelkund