Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Boende och bolån

Se hur mycket du kan låna!

Par på husvisning

Se hur mycket du kan låna!

Med vår bolåneguide får du en indikation på hur mycket du kan låna

Par på husvisning

Vare sig du ska köpa nybyggt, bygga om eller köpa lägenhet kan vi erbjuda dig de lån du behöver. Prata med oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning för dig.

Att köpa ny bostad är kanske ditt livs största affär. Därför är det viktigt att du får hjälp av en kunnig rådgivare som tillsammans med dig ser över hela din privatekonomi, och hjälper dig till en lång och trygg finansiering av ditt boende.


Bottenlån

Bottenlånet har den bästa säkerheten i bostaden, vilket innebär en lägre risk för den som lånar ut pengarna. Du kan välja mellan olika bindningstider och olika amorteringsplaner för ditt bottenlån.

Topplån

Topplånet är den del av lånet som överstiger bottenlånet. Topplånet har en rörlig ränta som vanligen är högre än bottenlånets och bör därför amorteras i en snabbare takt.

Rörlig eller bunden ränta

Den rörliga räntan följer det allmänna ränteläget och kan ändras från dag till dag. Den bundna räntan binds för en viss tid, från 1 till 12 år. En bunden ränta gäller oavsett vad som händer med marknadsräntan. Du kan binda räntan när du får lånet men också senare, om du börjar känna dig orolig för vad som händer.

Bottenlåneinstitut

Vi samarbetar med bolåneinstitutet Swedbank Hypotek som är en av marknadens stora aktörer. Hypotekslån går att kombinera med lån i banken.

Kontakta oss på Ålems Sparbank

Hos oss får du den hjälp och de råd du behöver för just din ekonomiska situation. Välkommen att kontakta något av våra kontor så diskuterar vi tillsammans den bästa lösningen för att finansiera ditt boende.
 

Stäng Skriv ut