Om jobbet

Privatrådgivarens uppdrag är att ge kunderna en kvalificerad helhetsrådgivning, inom områden som bolån, spara och försäkringar. Vi ser ett stort värde i att träffa våra kunder fysiskt, men det är lika viktigt att kunna bistå bankens kunder via digitala kontaktvägar, vilket så klart också ingår i rollen. Vårt fokus är att skapa värde för kunden, någonting du i rollen som privatrådgivare gör genom att skapa relationer och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov.

Digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig själv och för kunderna.

Om dig

Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla bankens privataffär i de kommuner där vi verkar. Du ska ha lätt för att skapa förtroende i möten med människor, ha en egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. För oss är det viktigt att med hög kvalitet bygga goda och långvariga relationer för att på så sätt skapa nöjda kunder och uthållig lönsamhet.

Arbetet kräver ekonomisk kompetens och en hög social förmåga. Du är en utåtriktad och lösningsoriente-rad person som har ett brinnande intresse för ekonomi och kundrelationer. Du är en god representant för banken samt bidrar till att nå bankens och privatgruppens uppsatta mål.

Kompetenskrav

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från rådgivning inom bank, har yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och bolån samt en högskoleutbildning inom ekonomi.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med som Privatrådgi-vare hos oss på Ålems Sparbank. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansö-kan redan idag, men senaste datum för ansökan är den 12:e mars. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sara Olofsson.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Skicka din ansökan till .
Märk din ansökan med "Privatrådgivare".

Sara Olofsson
0499-274 58