Meny
Samhällsengagemang
Hållbarhet

Vill du jobba på en bank som ger tillbaka?

Johan, Robert och Monica

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändra, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Vi söker en Företagsrådgivare!

Om rollen
I rollen som företagsrådgivare kommer du vara en naturlig partner till våra kunder där du stöttar både företaget och företagaren för att nå sina långsiktiga mål och ambitioner. Din uppgift kommer vara att utveckla den egna kundbasen av företagskunder samt knyta nya kunder till banken.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och ansvarsfullt uppdrag som företagsrådgivare, där du skapar och vidareutvecklar affärer, lönsamhet och kundnöjdhet. Du är självklart en föredömlig ambassadör för banken där du finner det naturligt att vara med och synas på den lokala marknaden och i olika branschnätverk. Därför kommer prospektering bli en naturlig del av ditt arbete.

Om dig
Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla bankens företagsaffär i de kommuner där vi verkar. Du ska ha lätt för att skapa förtroende i möten med människor, ha en egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. För oss är det viktigt att med hög kvalitet bygga långvariga och utvecklande relationer för att på så sätt skapa nöjda kunder och uthållig lönsamhet. Arbetet kräver ekonomisk kompetens och en hög social förmåga.

Du är en utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad person som har ett brinnande intresse för ekonomi och kundrelationer. Du är en god representant för banken samt bidrar till att nå bankens och företagsgruppens uppsatta mål.

Kompetenskrav
Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med rådgivning inom bank, har yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och en högskoleutbildning inom ekonomi. Vi välkomnar också ansökningar från dig som exempelvis arbetat i ett företags ekonomifunktion, har goda kunskaper om hur företag drivs eller tidigare erfarenhet från revisionsbranschen.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med som företagsrådgivare hos oss på Ålems Sparbank. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag, men senaste datum för ansökan är den 5:e april. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Företagsmarknadschef Robert Nilsson.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Skicka din ansökan till
robert.nilsson@alemssparbank.se.
Märk din ansökan med "Företagsrådgivare".

Facklig kontaktperson är Sara Ek, sara.ek@alemssparbank.se.

 

Ålems Sparbank är en lokal bank som startade sin verksamhet 1854. Kontoret i Ålem har sedan dess varit hjärtat i verksamheten men banken har även kontor i Blomstermåla. Verksamheten omfattar idag ca 35 anställda med en affärsvolym på närmare 11 miljarder kronor. Tillsammans har vi mer än 400 års samlad yrkeserfarenhet!

Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor eller för att visa ditt intresse.